Stacks Image 2
Stacks Image 122

Over yoga


Yoga geniet op dit moment een grote populariteit terwijl de grondbeginselen al duizenden jaren oud zijn. Het is een filosofische stroming die in India is ontstaan waarvan hathayoga, als lichamelijke oefening, op dit moment in de westerse wereld de meeste aandacht krijgt. Yoga is echter de verzamelnaam van vele vormen zoals pranajama (ademoefeningen), mantra's (klank), asana's (lichaamsoefeningen) en meditatie.


Yogalessen

Onze yogalessen in St Annaparochie, Stiens en Leeuwarden zijn:

HathaYoga

In de yogales gaan we op zoek naar balans tussen spanning en ontspanning. De spanning die we tijdens de yogahouding (asana) in het lichaam ervaren, is een spiegel van de spanning die we ervaren in de geest (het denken).

Chakra Yoga

Centraal in deze 12 lessen staan de zeven chakra's. Doormiddel van verschillende oefeningen maken we contact met hun eigenschappen en activeren we het energielichaam.

Yoga-meditatie

In de yoga-meditatielessen worden een aantal facetten van yoga zoals houdingen, meditatie- en ademoefeningen gecombineerd, waarbij meer ruimte wordt gemaakt voor de meditatieve aspecten van deze discipline.
In de maanden juli en augustus geeft HetYogaCentrum geen cursus.
Begin september starten we met met een nieuwe serie van 15 lessen. Klik hier voor de agenda.
Instromen is in overleg op ieder moment mogelijk.
U kunt zich hier opgeven: aanmeldformulier.
Piet Dijkstra
Boksumerdyk 10
8912 CA Leeuwarden
Lid Vereniging Yogadocenten
Nederland
Erkend Europese Yoga Unie
Telefoon: 058-2889779
Mobiel: 06-28780071
IBAN: NL14 TRIO 0254 4594 98

Privacy- en Cookiebeleid (openen)

Privacyverklaring
Alle gegevens die u op deze website achterlaat worden uitsluitend gebruikt voor facturering, u op de hoogte brengen van onze yogalessen en om u op de hoogte te brengen van eventuele wijzigingen in het lesrooster. De gegevens worden niet gedeeld en aan een derde partij ter beschikking gesteld voor wat voor doeleinden dan ook.
De website plaatst geen cookies.